Hoofdsponsor

 

Uitslagen

terug naar vorige scherm
Registreren via QR Code
3-9-2020

Registratie bij HC Grave via QR-code

Alle bezoekers, ouders, coaches, vrijwilligers en scheidsrechters - dus eigenlijk iedereen zonder stick - vanaf 13 jaar moet zich registreren als zij door de poort naast het clubhuis komen. Alle spelers worden al geregistreerd  op basis van het trainings- en wedstrijdschema en zij hoeven zich dus niet nog eens te registreren, behalve als je nog langer blijft om naar een andere wedstrijd te blijven kijken. Wanneer je iemand met de auto of fiets brengt en niet voorbij de poort gaat, is registratie niet nodig. 

Voorop staat dat je gezond bent als je de club bezoekt. Als dit het geval is, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en je gegevens in te vullen. 

Posters met de QR-code hangen bij de entree, maar je kan dit ook alvast thuis doen en het juiste tijdvak invullen.

Als lid kun je je registreren via ‘Lid van HC Grave’, daarbij heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Alle anderen kunnen zich aanmelden via ‘Bezoeker’. Als je je lidnummer en wachtwoord niet weet kun je je ook via ‘Bezoeker’ aanmelden en voor een volgende keer kun je je gegevens opvragen via [email protected] of via Nicole Fölsche 06-13-847856.

Je registreert je voor het tijdvak op de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie het incheckscherm als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers of medewerkers. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Voor de verwerking is een overeenkomst met LISA Hockey BV. Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek, Dit is conform richtlijnen van de overheid.

 
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA