Hoofdsponsor

 

Uitslagen

D1 - HC Delta Venlo D6 : 0-1
terug naar vorige scherm
Grote Clubactie
18-9-2020

Grote clubactie 2020

Ook dit jaar staat de Grote Clubactie gewoon weer voor de deur. Dit betekent dat wij met onze jeugdleden weer loten kunnen gaan verkopen om met de club een mooi extraatje bij elkaar te krijgen.

De Grote Clubactie zal dit jaar van start gaan op zaterdag 19 september. Iedereen krijgt op zaterdag 19 september bij de wedstrijd het lotenboekje van de coach van jouw team.

De boekjes dienen op 1 november weer ingeleverd te zijn bij je coach.

Op donderdag 10 december is de bekendmaking van de trekkingsuitslag van de Grote Clubactie.

De lot verkoop kan dit jaar anders dan voorgaande jaren i.v.m. de corona omstandigheden. We willen graag dat iedereen loten kan verkopen. Daarom hoef je dit jaar niet langs de deuren gaan, maar kun je ook online loten proberen te verkopen.

De koper scant dan de QR-code op het verkoopboekje en vult zijn/haar gegevens online in. De koper ontvangt zijn lotnummer(s) per e-mail. Zo kan iedereen ook eenvoudig de link delen met familie en vrienden op afstand. Elk lid heeft zijn eigen QR-code, deze is al op het verkoopboekje geplakt.

Om onze jeugdleden weer extra te stimuleren, krijgen de 3 leden die de meeste loten verkocht hebben een cadeaubon.

De Grote Clubactie stelt zelf ook vele prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers van Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je je vanaf 19 september aanmelden via www.clubactie.nl.

We hopen ook dit jaar weer op het enthousiasme van onze jeugdleden om de loten te verkopen aan familie, vrienden, buren en kennissen.

Alvast allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet en veel succes met de verkoop!

 
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA