Hoofdsponsor

 

Uitslagen

terug naar vorige scherm
MD1
28-10-2020

Het eerste kwart van de competitie 2020-2021 is voorbij en hoe het nu verder gaat is voor iedereen nog erg onzeker. Wat wel zeker is dat de meiden van de D1 het erg goed gedaan hebben tot nu toe. Ze zijn de herfstvakantie ingegaan als koploper in hun poule. Ondanks dat het team nieuw samengesteld is uit een deel van MD1 en een deel van de Mixed E8 van vorig seizoen kunnen ze elkaar goed vinden en maken ze er elke keer een leuke wedstrijd van.

Het team bestaat uit 15 enthousiaste meiden: Maaike, Eléna, Esmée, Fleur, Catoo, Kirsten, Sara, Meike, Ilse, Romy, Eva, Liv, Eefke en Jikke en Fiene, maar die staan niet op de foto. Na de zomervakantie zijn nog Joann en Pleun gestart,  zij trainen elke week gezellig mee en we hopen dat ze over een halfjaar ook mee kunnen spelen met de wedstrijden.   

Sinds dit seizoen staan ze er ook mooi op met de gesponsorde shirts van Wagemakers Metaal & Techniek en De Dikkeboom Hoveniers, hiervoor willen wij Chris Wagemakers en Ed Fölsche hartelijk danken.Bijlage: foto MD1.JPG
 
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA