Hoofdsponsor

 

Uitslagen

terug naar vorige scherm
Corona update nav de persconferentie van 23 februari
24-2-2021

Afgelopen dinsdagavond 23 februari werd door het kabinet bij de persconferentie aangegeven dat er met ingang van 3 maart buiten gesport mag worden in teamverband door jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar.

Helaas mag wel alleen maar met teams van de eigen club. Het is nog niet mogelijk om wedstrijden tegen andere clubs spelen. Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden, maar buiten het veld moet er wel 1,5 meter afstand gehouden worden.  

Dus goed nieuws voor de leden tussen de 18 en 27 jaar, maar ook jammer dat er nog geen wedstrijden gespeeld kunnen worden in competitieverband. Tevens mogen ouders/toeschouwers nog niet het sportterrein betreden.

Door de KNHB is tot nu toe aangegeven dat half maart gestart zou moeten worden met competitiewedstrijden om een volwaardige competitie uit te spelen. Helaas is het bij de persconferentie van 23 februari duidelijk geworden dat dit niet haalbaar is.

De competitieleiding van de KNHB heeft een update geplaatst over de stand van zaken met betrekking tot het (uit)spelen van de competities in 2020-2021.

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/competities-nog-niet-van-start-hoe-nu-verder

 
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA