Algemeen Bestuurslid

Even voorstellen, ik ben Robert van Zwam, getrouwd
met Janneke en vader van Wieteke, Maaike en Dirk.
Ik ben getogen Gravenaar en al ruim 12 jaar betrokken bij de hockey club Grave.
 
Vanaf het moment dat onze kinderen bij HC Grave zijn gaan spelen is de betrokkenheid langzaam gegroeid en de interesse ontstaan om ook zelf het spelletje te gaan
spelen. Ik heb een aantal jaren bij het recreatie Mix team gespeeld.
 
Daarnaast kwam al snel de vraag of ik een meiden
team, waarin één van de dochters speelde, wilde gaan coachen.

Uiteraard sta je daar voor open en ik heb dat de afgelopen jaren met veel plezier gedaan.

Omdat zowel Wieteke als Maaike nu in het dames 1 team spelen heb ik na een korte onderbreking het coachen weer opgepakt, de dames 1 is nu "mijn team”. Dirk speelt met veel plezier bij de jongens B, en ook daar ben ik regelmatig als toeschouwer langs de lijn te vinden.

Zoals velen wellicht weten stond ik aan de bakermat van Graafsch ijs. We hebben dat, met een team zeer enthousiaste mensen van de club, tot een groot succes weten te maken en editie 2 komt er aan!

Van onze voorzitter kreeg ik na het Graafsch ijs succes de vraag of ik in het bestuur van HC Grave plaats wilde nemen. "Er is behoefte aan nieuwe ideeën binnen de club” en we zouden jou er graag bij betrekken. Ik heb dat even op me in laten werken en na wat gesprekken over mijn rol binnen het bestuur, besloten om ja te zeggen. In de afgelopen ALV ben ik tot bestuurslid verkozen. De invulling van mijn taken moet nog exacte vorm krijgen maar bestaat naast "ijsmeester” en meedenker voorlopig uit ondersteunende werkzaamheden naar de andere bestuursleden.

We gaan met het nieuwe bestuur enthousiast aan de slag en we willen dit enthousiasme over brengen op onze leden.

Er is immers niets leuker dan een gezellige Hockeyclub waar we met veel plezier onze kinderen groot zien worden en waarbij de betrokkenheid vanuit de leden en ouders groot is.

Mocht er belangstelling zijn vanuit leden of ouders om samen met het bestuur de schouders onder de club te zetten, laat het ons dan weten, spreek ons aan of stuur een mailtje.

"de club, dat zijn wij samen”

We treffen elkaar bij "onze”club, langs of op het veld, in het clubhuis of op het ijs !
 

 
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA