Commissie Ledenwerving & Behoud

De hoofdtaken van de Commissie Ledenwerving & Behoud, ook wel CLB genoemd, zijn het pro-actief werven van nieuwe leden en het bedenken en (mede)organiseren van activiteiten om het onze leden naar de zin te maken.

Ledenwerving
We willen groeien naar een club van 250 leden (nu hebben we ca. 200 leden). Met een jaarlijks gemiddeld verloop van ca. 10% betekent dit dat we jaarlijks ca. 40 nieuwe leden nastreven, zowel jeugd als senioren. We willen in iedere jeugdklasse (van E tot en met A) een 'ruim gevuld' jongens en meisjes team hebben en continue ca. 28 F-spelers. Ofwel ca. 156 jeugdspelers. Over 2 a 3 jaar willen we een dames-1 en heren-1 team vormen waarmee we zondagcompetitie kunnen gaan spelen.
We willen Veterinnen-2 uitbouwen tot een volledig team (met wellicht ambities om ook competitie te gaan spelen).
Er worden diverse ledenwervingsacties voorbereid/georganiseerd zoals het jaarlijks basisscholenhockey, jeugd-invitatietoernooi, Benjamin hockey op zondagmorgen, campagne 'breng een lid aan voor een kado', etc.

Ledenbehoud
Doel is om leuke initiatieven te organiseren voor jong en oud (vaak in samenwerking met de aktiviteitencommissie) om een leuke sfeer te creeren en zodat iedereen zich verder kan bekwamen in de heerlijke hockeysport. Voorbeelden zijn jeugdtoernooien, disco's, woensdagmiddaghockey, wedstrijden tussen seniorenteams, clinics, etc.
- vacature (2x)

We zijn altijd op zoek naar versterking van onze commissie. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact op met een van bovenstaande personen. Ook als je leuke idee├źn hebt voor een activiteit kun je gerust contact opnemen met een van de commissieleden.
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA