Lidmaatschap

 
Je kunt je inschrijven bij Hockey Club Grave via het inschrijfformulier op deze website. Via internet worden de gegevens dan direct verwerkt in onze database.
Wil je eerst kijken of hockey wel iets voor jou is? Je mag eerst drie keer gratis meetrainen voordat je jezelf inschrijft. Neem hiervoor contact op met het secretariaat via: [email protected]
De minimumleeftijd voor inschrijven is zes jaar op 1 oktober van het lopende seizoen.
 

 

Contributie

De betaling van de contributie loopt via automatische incasso. De machtiging hiervoor geef je tijdens de inschrijving.

Contributie betalen kan in één of twee termijnen.

Je kunt ook kiezen voor betaling via een factuur. Hiervoor brengen wij €5,- administratiekosten in rekening.


Contributie spelende leden clubjaar 2016/2017:
 

Senioren:

18 jaar of ouder op 1 oktober 2016

€ 245,00

Studenten:

18 jaar of ouder op 1 oktober 2016

€ 195,00

Junioren:

10 t/m 17 jaar op 1 oktober 2016

€ 195,00

Mini’s:

8 of 9 jaar op 1 oktober 2016

€ 149,00

Benjamins:

6 of 7 jaar op 1 oktober 2016

€ 132,50


Leden die geen officiële KHNB-wedstrijden spelen:

Trimmers:

Senioren

€ 132,50

Junioren

€ 132,50

Donateurs:

€ 62,00


Gezinnen waarvan drie personen of meer lid zijn van Hockey Club Grave krijgen een korting van € 15,- voor het derde en ieder daarop volgend lid. Wil je trimlid junior worden? Overleg dan eerst met het bestuur.

 
Afmelden
Wil je je lidmaatschap opzeggen ? Doe dat dan altijd schriftelijk vóór 15 mei van het lopende seizoen en altijd bij het secretariaat, [email protected].
 
Bij afmelden na 15 mei ben je helaas contributieplichtig voor het komende verenigingsjaar. Meld je halverwege het verenigingsjaar af, dan is er geen recht op restitutie van de betaalde contributie.

In bijzondere gevallen zoals verhuizing op een afstand van meer dan 25 km buiten de gemeente grens, om medische redenen of, naar oordeel van het bestuur, om gelijk te stellen redenen kan het bestuur dispensatie verlenen.


Wat je nog meer moet weten als lid van Hockey Club Grave:
  • Ieder lid boven de 14 jaar moet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Hockey Club Grave biedt daarvoor (gratis) cursussen aan.
  • Scheidsrechters worden ingedeeld om wedstrijden te fluiten. Bij verhindering moet je zelf voor vervanging zorgen.
  • Ouders van jeugdleden zijn bij onze vereniging automatisch bij toerbeurt beschikbaar om een bardienst te draaien, het fruit te verzorgen en het vervoer bij uitwedstrijden te verzorgen. De coach van het team maakt hiervoor een indeling en zorgt dat iedereen weet wat, wanneer van hem of haar verwacht wordt.
  • Als lid krijg je een inlogcode voor onze website. Met die code kun je op onze website zien wanneer je moet spelen en of je ingedeeld staat om een wedstrijd te fluiten
  • Vele handen maken licht werk. Een actieve en positieve instelling van alle leden draagt bij aan een sportieve en gezellige sfeer op de club.
  • Het bovenstaande en meer is terug te vinden in het huishoudelijk reglement. Als je geen lid bent kun je het huishoudelijk reglement opvragen bij het secretariaat, [email protected]. Leden kunnen via hun inlogcode het document downloaden.
  • Een exemplaar van de Statuten van Hockey Club Grave is verkrijgbaar bij het secretariaat, [email protected].
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA