Wist je dat ...

Diverse tips voor het gebruik van de HCGrave website.
 
Je profiel: hoe werkt dat?
Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en -als je het openbaar maakt- voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien, is het wel zo leuk als je wat over je zelf vertelt.
 
Om je foto zichtbaar te maken voor anderen, klik je bij instellingen op Ja bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar Nee.
 
Bij de volgende keer inloggen, zijn je instellingen aangepast
 
Wat staat er in ….Profiel.
Je ziet hier de gegevens die over jezelf in het menu staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected]. Emailadressen en mobiele nummers kunnen zelf gewijzigd worden bij Instellingen. Bij profiel kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen. Het profiel moet ten minste 10 tekens bevatten (alleen een smiley van 2 of 3 tekens is dus niet voldoende). Zie ook antwoord bij de vraag: Mijn profiel: hoe werkt dat?
 
Wat staat er in …Instellingen.
Als je het leuk vindt dat andere leden weten hoe je er uit ziet of je wilt wat over je zelf vertellen, dan kun je je profiel openbaar maken voor de ingelogde leden. Dan moet je op Ja klikken en vervolgens op OK bij vraag 1 en 3. Als je 2 op Ja hebt staan, krijg je een email als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet natuurlijk wel je emailadres hebben ingevuld.
 
Verjaardag openbaar maken?
Dat kan en wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten!
 
Locator:
Een hele handige optie om in je profiel je postcode openbaar te maken wanneer je wilt poolen of hulp nodig hebt bij het teamrijden. Zie toelichting bij Locator als je hierop drukt in het linkermenu.
 
Emailadressen:
Bij Emailadres-1 zet je je eigen emailadres of het mailadres waar alle informatie naar toe moet van coaches en andere berichten via de website. Emailadres-2 kun je zelf niet aanpassen. Hier vult de penningmeester het emailadres in waar je factuur van HCGrave naar toe moet worden gemaild. Is dit adres niet goed, stuur dan een bericht naar [email protected]
 
Mobiel nummer:
Bij de jongste jeugd het mobiele nummer van degene die de hockeyzaken voor dit kind "regelt".
 
Wachtwoord kwijt, vergeten of doet het niet?
Wanneer je bij wachtwoord een verkeerd wachtwoord intypt, komt een mededeling.
Kijk -voordat je een email naar ons stuurt-goed of je de juiste tekens hebt ingevuld (hoofdletters of kleine letters. Het kan ook zijn dat je een 0(nul) in plaats van een O (de letter) hebt getypt. Ook wordt vaak de I (hoofdletter zoals bij Informatie) en de l (kleine letter l zoals in locatie) en de 1 (het cijfer) in het wachtwoord door elkaar gehaald: let hier svp op.
Lukt het na 2x nog niet, volg dan de instructie en vervolgens wordt naar het emailadres dat de club van je heeft, binnen een minuut je wachtwoord toegestuurd. Heeft de club nog geen emailadres, stuur dan een mail naar [email protected] met je emailadres en je lidnummer. Deze mail moet handmatig worden verwerkt, dus dat duurt langer. Kortom, het is wel heel handig als je, eenmaal ingelogd, meteen je emailadres bij je instellingen in het systeem zet!
 
Ik heb zo'n moeilijk wachtwoord gekregen. Kan ik dat veranderen?
Ja, je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je met je lidnummer en het door HCGrave gegeven wachtwoord bent ingelogd. Op je persoonlijke scherm klik je in de linkerkolom bij het menu op 'Instellingen'. Daar kun je je wachtwoord wijzigen. Zorg er voor dat je ook je emailadres invult: wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je lidnummer weet, krijg je bij verkeerd intypen van je wachtwoord een mededeling. Als je dan op 'hier' klikt, krijg je meteen je wachtwoord toegestuurd op het mailadres wat je hebt opgegeven.
 
Wat zijn de regels voor de emailadressen?
Bij de instellingen, nadat je bent ingelogd, zet je bij Emailadres-1 je eigen emailadres, of het mailadres waar alle informatie naar toe moet van coaches en andere berichten via de website.
Emailadres-2 kun je zelf niet aanpassen. Hier vult de penningmeester het emailadres in waar je factuur van HCGrave naar toe moet worden gemaild. Is dit adres niet goed, stuur dan een bericht naar [email protected]
 
Hoe kom ik aan het emailadres van .....
Als je de achternaam weet, dan kun je, wanneer je als lid bent ingelogd, in het linkermenu bij 'zoek' de achternaam invullen en dan krijg je de gevraagde gegevens. Je kunt ook via overige teams degenen vinden die in dat team zitten, daar de coach zien en dan via het zoekmenu zijn/haar gegevens vinden.
 
Ik wil graag mijn verjaardag openbaar maken, maar mijn geboortedatum staat niet in mijn profiel/klopt niet. Kan ik dat zelf veranderen?
Neen, dat kan niet. Je kunt alleen je email adres, wachtwoorden mobiele nummer wijzigen. Geef een verkeerde geboortedatum door met een mail aan [email protected] dan wordt dit gewijzigd.
 
Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, dan kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linkermenu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens in te zien bij wedstrijdschema overige teams. Zijn ze geen lid, dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA