Hoofdsponsor

 

Uitslagen

D3 - HC Boekel D3 : 5-3
MC1 - V.M.H.C. Geel-Zwart MC2 : 0-4
MC1 - HTCSON Hockey MC2 : 2-3
MC2 - HC Helmond MC5 : 4-1
MD1mix - HC Mierlo MD5 : 3-1
D2 - SMHC De Hopbel D5 : 1-2
D3 - MHC Boxmeer D4 : 3-4

Scheidsrechters

Een hockey wedstrijd kan niet zonder scheidsrechters. Voor alle wedstrijden van de jeugd doen we een beroep op de leden van de club om te fluiten. Alleen de wedstrijden van de F-jes worden gefloten door de ouders.
We hebben als club afgesproken dat je vanaf het moment dat je 14 jaar bent, ingezet kunt worden als scheidsrechter. Als je 14 jaar of ouder en lid van de club bent, wordt geacht een scheidsrechterskaart te halen. De club organiseert hiervoor jaarlijks een cursus clubscheidsrechter.
Zolang als je nog geen scheidsrechterskaart gehaald hebt, wordt je ingedeeld bij de wedstrijden van teams die nog geen 11-tal zijn. Als je de kaart gehaald hebt, wordt je ook ingedeeld bij wedstrijden van de 11-tallen.
Je wordt ingedeeld door de scheidsrechterscommissie. Mocht je op de dag of op het tijdstip dat je ingedeeld bent, niet kunnen fluiten dan moet je zelf voor een vervanger zorgen.
Als je een wedstrijd niet op komt dagen en heb je niet voor een vervanger gezorgd, dan geldt dat als een no-show. Dat betekent dat je voor een extra wedstrijd ingedeeld wordt.
 

Zoekfunctie

Van de bestuurstafel

Foto's

grave powered by LISA